Písnička pro andílka

Písnička pro andílka

Broukám si písničku
o lásce v srdci,
Vždy když mě obejmeš,
cítím, jak tvá křídla příjemně voní.
Broukám si písničku o síle v duši,
vždy když cítím tvou blízkost pak se mé srdíčko štěstím i radostí najednou rozzáří.
Broukám si písničku o tichém a voňavém moři,
věřím, že i když se mi stýská, tvá andělská ouška,
písničku kterou si broukám každý večer před spaním slyší.
Broukám si písničku,
o naději kéž se vše v našem životě zase v dobré promění.
Kéž moře jen láskou voní,
kéž se vše nepříjemné v slzy přijetí a odpuštění změní.
Kéž se slzy smutku v laskavém voňavém moři rozpustí.
Teď broukám si písničku o sluneční záři, která mě i lidem všem, na jejich tvářích, nádherný úsměv vykouzlí.
Broukám si písničku
o příjemném voňavém prostoru v němž se ticho v nádhernou voňavou hudbu duše promění.
Broukám si písničku
o tom, že místo tmy vidím nyní s hvězdami barevnou duhu na nebi.

Broukám ti písničku něžně do ouška,
o tom, že jsem Ti
za tvou milou přítomnost v mém srdíčku moc vděčná.
Stejně tak, jako ty mě objímáš,
toužím i já objímat svými voňavými křídly tebe.
Děkují ti moc za vše, čím mě obdarováváš,
Milý andílku opatruj se myslím na tebe,
Teď broukám ti do ouška písničku o tom, že jsi darem z
nebe.
Nikdy prosím nezapomínej na tu písničku která, ti nyní zní v srdíčku.

Bůh i tví kamarádi andílci tě milují a uzdravují tvoje tělo duši i srdce, tak jak ty uzdravuješ jiné bytosti.
Pečuj o sebe s láskou a rozsviť ve své duši světlo kéž ti tví andělé broukají do ouška svou písničku o nádherných chvílích v přítomných okamžicích.
Měj co nejkrásnější dny.
Můj drahý andílku ,
já broukám ti teď do ouška písničku se slůvkem děkuji, že si tu se mnou ve chvílích kdy tvou vůni křídel cítit potřebuji.
Mám Tě moc ráda
Eliška
Autor Pampeliška11, 21.07.2022
Přečteno 106x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé to je hezké, milá

22.07.2022 11:12:03 | mkinka

Andílky miluji :-)

22.07.2022 09:08:47 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí