Dar přírody

Dar přírody

Anotace: Malování tahů 2022

Lístek se hýbe
a dá náruč.
Vítr pohladí,
když duše churaví.
I slunce se směje
a slzy suší.

Zapomenutá píseň
o slovo prosí.
Kývá angrešt a dá,
loutna se rozběhá
i radost má.

Tráva je čistá
a neřeší hříchy světa.
Sedím a nehledím,
jak to a to odtéká.
Okamžik bez bolesti rozkvétá.
Autor mkinka, 26.07.2022
Přečteno 105x
Tipy 12
Poslední tipující: Fil, Sonador, Psavec, CULIKATÁ, Frr, Ishtar, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí