Jiskra básně

Jiskra básně

Anotace: Malování tahů 2022

Báseň čeká vzadu.
Jde pomalu v kladu
v žáru i dešti
po kluzišti či po smetišti.

Je zvalchovaná i narovnaná,
bez nití i bez vřetena
a přesto nekonečná
a v bezprostřednosti ukrojena
v jazyku propletena a polibky obsypána,
znovu a znovu polykána
a do němoty vypita.

Pak sedí a je vášní zalitá.
Přijala lásku a je do ní zavinutá
jako kočka, co sní o vrnění
a přikládá šarm mrouskání
se slovem milé ženy
v portálu něžné změny.
Autor mkinka, 27.07.2022
Přečteno 91x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Medved23, Frr, WWW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný závěr, mikčo .)

28.07.2022 12:32:48 | Constantine

Děkuji. Chtěla jsem napsat něco pozitivního a dát do toho životabudič.

28.07.2022 12:34:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí