Černo-bílé sny...

Černo-bílé sny...

Anotace: Černo bílý film, životem nám byl... ted už v kapse jenom snění a slané slzy po setmění...

Po stopách v řece,
zbyla jen vzpomínka.
Ztrácí se lehce,
ale těžko už nabývá…

Kopretiny pláčou,
sklání se k zemi níž.
A pošetilí blázni z mostů skáčou,
aby byli k peklu zas o krok blíž.

Ve snech sbalený splín,
voní jako ty kytky.
Mě zbyl jen slaný klín
a smuteční svitky.

Verše cos kdysi psával,
ze slov tiše nejsladších.
Den co den mi dlaní mával,
teď už to však nestačí.

Černo bílé kino není,
všude smutná tma.
Hrdlo tíží tohle snění
prach usedá na můj šat.

Odjíždíš mi nenávratně,
odjíždíš mi bůh ví kam.
Ale proč to všechno vlastně,
na to už se nezeptám.

Poslední lístek,
na poslední film.
V dlani zvadlý kvítek,
že je vše naposled, dávno vím…
Autor Lady_.illusion., 21.03.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím že tě ztrácím, přesto si chci vychutnat každou chvilku s tebou.
Hezká básnička.

15.04.2007 23:41:00 | J.Švihovský

svět je plný barev, podívej (ale až ráno, jo:-)

21.03.2007 23:37:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí