Anarchia?

Anarchia?

Pocuvat despotu,
Ci ludsku hlupotu?
Posluchnut ochotu
Vyhladat samotu?

Kto mudry je a kto nie?
Kto dobre nam prinesie?
Kto spravne nas povedie
Ci odpoved je nie?

Civilizacii uteč
Do lesov podme preč!
Do ruk vezmeme meč?
A ty meč vsetko vylieč!

Bojovat budeme zlo
Budeme nature pro
Budeme odpor v boji
Kolko sa nas vyrojí?

Anarchiu skusme ved
Zákony hlupe su ked,
Politik ma odpoveď
A banka úrok hneď

Spalme vsetko od základu
Aj tak to tu vsetci kradu
Majme radsej nadvladu,
bez ladu a bez skladu?

Á v kruhu močím do snehu
Anarchiu mám za nehu
Krv na tvari ako pehu
Ja som pán na tomto brehu

Anarchia peklo je
Otázka však stále znie
Hitler, Stalin, Putin vie
Ako to tu funguje???
Autor RoTa, 28.07.2022
Přečteno 81x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí