Klimaticky koniec a Ja

Klimaticky koniec a Ja

Slepo a hlucho
V krku mám sucho
Preco sme ticho?
Ved je to psycho

Lesy nám horia
Suché su polia
Kyslé su moria
Lady sa topia

Mozem za to ja?

Teplota rastie
A Zem sa trasie
Vzduchom sa nesie
Spálené uhlie

To sa vie, ja nie!

V peci nám horí
Nech nie sme chorí
Hodnoty borí
Hladina morí

Plavec som dobrý

Klima tá nedbá
Vazba je spatná
Nie flasa vratná
Zmena neodvratná

Trump tvrdí matná

Sila v hurikáne
Braná reálne
Katastrofálne
Počasím sa stane

Nepreháňame?

Pláže a ostrovy
Skryju sa do vody
Zlatý vek chudoby
Atlantida doby

Hory mám za hobby

U dverí je pán
Pustiť ho snáď nám?
Bude to Klimrant
Klimatický migrant

ÚKačok dosť mám

Zvery a rastliny
Budu jak bonbóny
Jeden si vyhliadni
Iny tu už neni

Citronovnik v spálni

Civilizacia
Je rodina moja
Moja a aj Tvoja
Hrdí sa neboja

Nezáleží na tom
Co necháme deťom
Záleží len na tom
Kto robije atóm
Autor RoTa, 29.07.2022
Přečteno 94x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Fialový metal, Psavec, Marten, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za odvážný téma máš tip...;-)a ty za to můžeš!pak já! a všichni!...

29.07.2022 13:14:43 | Marten

:-D* ST*

29.07.2022 09:11:53 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí