*-*Čáp klape naprázdno

*-*Čáp klape naprázdno

Anotace: ~~~~~~~(:-))

 

..........................

Nebe se nesměje zase pláče
a každé mládě v louži skáče,
v louži se koupe i žába malá
a potom radostně zakuňkala.
Když žábě nad hlavou čápi letí
louže se vlní tak jak je ti?
Jak by mi mělo být
já se schovám
a tebe loužičko smutnou nechám.

Až pršet přestane slunce zasvítí
pak se já zeptám tak jak je ti?
Když tady nebudu,neodpovím
docela vyschnu teď se bojím
a tak si ty dvě povídají
že je čáp nablízku nekoukají.

Najednou louže zobák uviděla
být jen tak ticho se zastyděla
žabičce ukáže dlouhý zoban
ta honem vyskočí jak trojskokan.
Čáp klape naprázdno a letí pryč
žába dá na louži asi petrklíč,
teď pršet přestalo,slunce hřeje
z polosuché louže se žába
směje…

------------------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.07.2022
Přečteno 98x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Kan, mkinka, Iva Husárková, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na žabičku nevyzrál
asi se jí trochu bál**:)
Květuško krásné letní dny..klap klap klap..jako čáp :) a úsměv TI posílám.

30.07.2022 23:43:43 | jenommarie

:-)...děkuji Maruško

31.07.2022 16:29:29 | Květka Š.

:))

31.07.2022 20:12:50 | jenommarie

hurrááá...to jsem si oddych, květko milá**

29.07.2022 18:38:46 | Frr

:-))...to jsem ráda

31.07.2022 16:32:26 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí