Radostná

Radostná

Anotace: Malování tahů 2022

Pomilovaná deštěm
v jasnozřivosti dne.
Směje se srdéčko
a je větrem natěšené
v rákosu snění nepomíjivé.

Bdím a ruce dávám všanc
s energií veškerenstva.
Být gravitačně jistá
je nálada čistá.

Zem opráší kolínko
a oči modré dají tůně,
ať něčí souzvuk nezastůně.

I labutě si cosi přejí
a zdobí rákos jinotaji.
Křídly lásku si dají
a k sobě se přitahují.

Bílá je prostá
a dává krásu ze sta.
Milujme se lidé -
věta čistá.
Autor mkinka, 30.07.2022
Přečteno 194x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, CULIKATÁ, Frr, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Caliéry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano nádhera

30.07.2022 18:37:22 | Stanislav32

Děkuji a mám radost, že Ti tato básnička udělala radost. Přeji vše dobré.

30.07.2022 19:24:23 | mkinka

Energie veškerenstva! Jako krásné pohlazení. Skvělé...

30.07.2022 15:58:25 | Caliéry

Moc děkuji za milý komentář. Je mi z toho moc dobře a mávám.

30.07.2022 16:27:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí