*-*To je k zlosti

*-*To je k zlosti

Anotace: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


........
~~~~~~~~~
Malý pavouk pejska lechtá
pejsek ten se jenom chechtá
pavouk křičí „to je k zlosti“
já jsem si moh zlámat kosti..
ale nepovídej hafne Ťapka
vždyť jsi lehký jako kapka.

A pavouk spustil...
Soukal jsem si pavučinku
do ní lehnu na chvilenku
pohoupu se sem a tam
uááá,a už skoro usínám
vtom zafoukal vítr silný
potrhal mé pavučiny.

A já padám jako šiška
rovnou tobě do kožíška.
Kdybys Ťapko jinde stál
celý bych se polámal...
teď zmizím z tvého kožíšku
já vedle vidím kočičku.

Potom v další pavučině
pavouk chrápe ve vteřině
a Ťapka ten se podrbal
pak vyskočil a běžel dál
a jako vánek,jako vítr
jinou pavučinu potrhal...

......................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 31.07.2022
Přečteno 122x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, jenommarie, Frr, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé to je roztomilé a zase k krásným koncem, hned je mi hezky Květí. Všichni unikli úrazu a všem je dobře na světě dál :-)

02.08.2022 10:49:03 | CULIKATÁ

Květuško tys kouzelná **:)

31.07.2022 21:18:11 | jenommarie

Ta je jako Mkinka. hezká číča.

31.07.2022 16:32:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí