Babičce

Babičce

Anotace: Babičce 2022

Měla jsi svátek,
já neměla sílu psát
v hlavě zmatek
i strach, že mě nemá nikdo rád.

Milá Marto,
slyším Tvé písně
a jiskřím Tvůj obličej.
Slza vzpomínek.
Ty zas - nevzlykej.

Brečíme spolu pro čas,
co byl ukradený.
Život rozlítaný.

Málo jsem Ti tenkrát stačila dát,
pořád někde a život šach i mat.
Tak hvízdám do nebes.
Slyšíš tu píseň hvězd?

Přitiskni se a budeme věřit na zázraky
bez potop dnů a zbytečných třenic.
Tvá slova dávají mi žít.
Byli jsme si víc.

Já hádavá a Ty ukřivděná.
Psala jsem poezii
a Ty jsi nechápala.
Zalezlá v noře a já taková byla.
Slova zvučí a mír mezi námi.
S Tebou nejsem nikdy sama.
Miluji Tě každý den i z rána.
Slza padá a není hraná.
Autor mkinka, 31.07.2022
Přečteno 149x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Friday, Frr, zdenka, Stanislav32, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

10.08.2022 16:12:07 | Stanislav32

Moc děkuji.

10.08.2022 16:21:33 | mkinka

Máš dnes nějakou nostalgickou :) Objímám na dálku. Krásně napsané

31.07.2022 20:34:45 | Narra

Jsi srdíčko milé.

31.07.2022 21:22:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí