Zkurvená

Zkurvená

přibitá stíny k tělu svému
na pohled vratká voní sněním
vzpomínku za nic nevyměním
oděná pouze ve svém jménu

nikdy ji málo nestačilo
proklatá kopím vprostřed těla
milovat k smrti se vždy chtěla
propadla slastem víc než milo

zbytečná vášeň tělem vzdychá
škaredý dědek ji dnes píchá

Autor Uličný, 02.08.2022
Přečteno 161x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lexi, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková pohroma ;-)

02.08.2022 09:36:51 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí