Sám

Sám

Posílám na druhý pól světa slov
Svůj status stále čekající
Vlhkost, teplotu a rosný bod
Tep, tlak a propocenou rukavici

Je mi hořko v mléčné dráze
Skoba visí na provaze
Ještě chvilku a pak je to
Pavouk spřádá babí léto

   20.8.2018

Autor Jan Kacíř, 02.08.2022
Přečteno 113x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Marry31, Dejvis, CULIKATÁ, Frr, Kan, Noghthawk, CORONATION, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí