Lásce

Lásce

Anotace: Malování tahů 2022

Tvůj obraz mluví něhou.
Polštář barví plnou měrou.
Tepu v nalezení
tu barvu souostroví
a počítám hvězdy
v trysku dní.

Žlutá padne a to se rozední.
Ukolébavka zní.
Sen krásný malebný.
Maluj štětcem vášně
v přítmí a něžně.
Akt není tuctový.
Máš talent a ten napoví.
Autor mkinka, 04.08.2022
Přečteno 102x
Tipy 13
Poslední tipující: Fialový metal, CULIKATÁ, Stanislav32, Psavec, Sonador, Frr, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí