Další utopenec

Další utopenec

Ještě se držím nad hladinou
Moře je rozbouřené snad věčně
Záchranné lodě mě vždy minou
Zahlédnu jen jejich stěžně

Nikdo mi dlouho ruku nepodal
Je to běžné v této době
Já toho též hodně zvoral
Možná více než hodně

Ještě se držím nad hladinou
Dopíjím rumu další láhev
Je to stejné jak s lahví minulou
Zasloužím si další nádech?!!!
Autor Stanislav32, 06.08.2022
Přečteno 105x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, janewe, Květka Š., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kdyby se v rumu splín dál utopit
hned by bylo snadnější trochu líp žít...
Opatruj se, Stando :)

09.08.2022 18:53:52 | Emily Říhová

Velice děkuji Standa

09.08.2022 19:56:27 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí