*-*A co on,miluje mě taky?

*-*A co on,miluje mě taky?

Anotace: :-)~~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~~~~
Létá kolem kopretiny
pak si přidá kvítek jiný
miluju tě,nebrečím
počkej na mě,už letím.
A co on,miluje mě taky?
Nechá na mně svoje zraky?
To se ptala světluška
a nastražila svá ouška.
Chvíli zhasla lucerničku
co ji svítí u zadečku
světlo je teď od luny
usnuly kopretiny.

Co milý povídá
to v hlavičce si ukládá
potom svému světluškovi
něco letem asi poví.

Ostatní to slyšeli
naráz se pak rozžali
a teď je z nich hvězdné nebe
svítí pro mne i pro tebe.
Kopretiny kvetou dál
milý kytku natrhal,
sám pan večer
nám rozsvítí lucerničku
jinou než světluška u zadečku.
Povím vám jednu pohádku
od pondělí do pátku
o svatojánském broučkovi
jak v létě svítí ve křoví…

~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 06.08.2022
Přečteno 109x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., Fialový metal, Krahujec, Frr, šerý, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten občasný unik z mé mašinerie světa do Tvého, je obrozující.

06.08.2022 15:00:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí