Jen všivá zkouška básníka

Jen všivá zkouška básníka

Anotace: Blíží se konec jedné doby...mno...už jen devět...

Tak jsem jen všivá zkouška básníka,
na chodníku, vedle rozházených popelnic,
jsem tělo, ale duše je neznámého snílka,
po světě se toulám sám, už prošel jsem mnoho silnic...

Nepodařený pokus o lyrická díla,
v srdci jizvy po nejedné lásce,
koho to zajímá, když srdci vládne díra,
chtěl jsem toho mnoho, hlavně kvůli neznámé krásce...

O co vše jsem se jen snažil,
o pár vět jenž rým by dávaly,
teď bych se raději v pekle smažil,
kdybych věděl, že dopadne to jinak...

Tak jsem jen všivý pokus básníka,
ale nebojte, už dlouho to trvat nebude,
nechci žádnou z cen, ani slavíka,
ptám se sám sebe, co po mne zbude???

ale nebojte, už dlouho to trvat nebude,
jen devět dní, už jen devět...
Autor Láďa, 22.03.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí