Splín z vypitých vín

Splín z vypitých vín

Anotace: .

.
Jsem opuštěná
jak kašna na náměstí
ve tři v noci
Jak lehké je nevážit si
toho co právě máš
Ryba je smutná
jak žraloci
sežerou cit
co po ránu vyvětráš

A už po cestě
pro rohlíky
znovu si pískám
Nohy poněkud pletou se
srdce celí se od dýky
to zjizvené další získá

Mám mlhavou představu
včerejšího večera
zóna mihotavých chvil
běžím a v davu
Apollo beztíž stratosféra
Jen kdybys tam můj
milý byl
abys mi řekl
u které usínáš

Nebo abys mlčel
a poprvé se mi
podíval do očí
které slzí
Žel ty ranní mlhy
a od ohně opálená slova dští
díval se níž
až na mé rty
že ne ty
to má duše tvou opouští
.
.
Autor Now, 07.08.2022
Přečteno 138x
Tipy 16
Poslední tipující: Amarylka, Stanislav32, cestadolesa, Sonador, Marten, šerý, Psavec, Yry, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

27.08.2022 19:42:11 | Now

..výborné ST*

08.08.2022 09:23:59 | Sonador

Tvůj vysoký standard Nowe. Tak ucelené v tvaru myšlenky. Pěkné počtení*

07.08.2022 13:33:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí