*-*Prstem v písku maluje

*-*Prstem v písku maluje

Anotace: (*!*)~~~~~~~~

----------------------

~~~~~~~~
Tváře jako červánky
ve vlasech má copánky
oči modré prý měla
od rána si zpívala...
Prstem v písku maluje
světem ráda cestuje
navštíví i každou ves
někde prý i chcípl pes...
pramenitou vodu pít
a říkat si na zdraví
tiše odpovídáš "dík"
stmívání cestu zastaví...

V mechu si ustelou
pod temnou oblohou
pozorují hvězdný rej
hvězda padá,vidíš ji
honem si něco přej...
ona by chtěla lásku
na zlatém provázku
on chce žít jako král
hned na šachovnici stál...
Zavírá se kniha map
ona s tebou bude usínat
na černobílé šachovnici
uložené v té krabici.

Zámecká brána
zamyká se klíčem
a dál
už je to o ničem.

------------------------------------
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.08.2022
Přečteno 79x
Tipy 10
Poslední tipující: J's .., CULIKATÁ, Frr, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi přijde hodně působivé*

08.08.2022 22:45:35 | J's ..

Líbí.

08.08.2022 15:47:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí