nikdy se nevyplní vše

nikdy se nevyplní vše

jsem odpovědný
za všechna rána
všechny večery

několika slovy
zasáhnu při večeři ženu
jako nepřítele
ač bojujeme na téže straně
mohu uvést na svou obhajobu
že nemám v úmyslu nikoho svádět

ošetřím poraněná místa
nikdy se nevyplní vše
sny ještě nedozrály
jen bílé vousy na zestárlé tváři

 

Autor kvaj, 09.08.2022
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Kan, CULIKATÁ, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí