Sál

Sál

Zrcadla v obrovské síni, 

postavu před světem stíní. 

Uvnitř, však kolem kvete sad.

Rozbije zahradník zrcadlo snad?

 

Obraz uvnitř stále je stejný 

okolí zrcadel stále mění. 

Skořápka zrcadel těch

na každé straně jiná

 

V prostoru to vejce

tak svitem skryto

Uzrálo už žito

Podzim jde.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 10.08.2022
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, šerý, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi popsal.

10.08.2022 13:42:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí