Kazajka

Kazajka

V sevření těla duše se tluče 

křičí,  div se tam neutluče.

Spoutaná konvencí dnů

snaží se věřit snu.

 

Konvence světa jí zmáhá

Kde , kde je ta duše pravá.

Tam - kde nalezla by klid

tam, v koutech kde může snít.

 

V temnotě sevření těla. 

Tam. Kam nejmíň jít chtěla. 

Smutek, a hlavou o zeď tluče 

Snad - jednou prorazí hlavou zeď.

 

Pak - poslední výdech zatuchliny

a nádech svobody duše 

Klid svobody 

Světlo 

 

~☆~

Autor Protos1182, 11.08.2022
Přečteno 117x
Tipy 14
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Sonador, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bych tě objala a pohojdala, ale zas... abych nebyla taky jak kazajka;)

je to takové teď téma nejednoho z nás - svoboda - je potřeba trochu jiné a nové přístupy, zvládnem to!*

11.08.2022 20:07:16 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí