Gladiátor

Gladiátor

Anotace: Malování tahů 2022

Dostal pět Oskarů.
Představitel posadí do křesla
a člověk roku 2000
hltá jako měsíc nenasytné líce.
Muzika famózní.

Coloseum skutečné se točí.
Hrdina s šarmem se plahočí
a Řím jásá a je šťastný.
Prý mu stačí chléb a hry.
Ne on chce vítězství.

Tleskání s vůlí nadpřirozenou
i krví poslední v přísaze dní
umírá gladiátor a dav láskou k němu šílí.
Byl první a poslední,
kdo citem myslí.

Hymna srdce vlaje
za bojovníka naděje.
Lidstvo od nepaměti vzory miluje
a k sobě přitahuje.
Tolikrát jsem viděla
a smekám.

Je to o síle ducha
a emocí v konci filmu vzlykám.
Rusell Crowea velikán.
Autor mkinka, 12.08.2022
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Frr, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí