Štěstí ?

Štěstí ?

Ten staví most svůj na nebesa,

kdo věří ve svou sílu,

kdo do skal dlouhé schody tesá,

kdo věří svému dílu.

 

Ve hvězdách svůj osud hledá,

za bílým oblakem putuje,

a když přikryje vše mlha šedá,

prsty do ni maluje.

 

Ten osudem ke slunci dopluje,

kdo svět barevný vidí,

kdo prost zášti, v lásce se raduje,

kdo naději neošidí.

Autor Kan, 13.08.2022
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nazarian, Frr, Psavec, Majda, Stanislav32, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oj ta se mi moc líbí:-)

15.08.2022 07:40:34 | CULIKATÁ

Děkuji pěkně.

15.08.2022 09:42:33 | Kan

...věřit na osud, to je osudná chyba...;-)jen můj vtip a slovohrátky...

13.08.2022 13:33:03 | Marten

:-))

13.08.2022 16:18:40 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí