Není

Není

Anotace: Malování tahů 2022

Něco a zároveň nic
dere se a chce žít.
Hlas zůstává
a drolí se i ždímá.

Ne a ne.
Čí je to vina?
Nálada a hlína,
co prostor láme s kořeny.
Dech občas ztracený
jako zadupané noviny.

Šumění ve větvích zůstává.
Člověk má rád i zná.
Nálada tesklivá.

I jinak voní chleba,
když se člověk podělí
a sen se stane nadějí
i zpěvem v údolí.

Óda věčná zní.
Lí a lí.
Autor mkinka, 14.08.2022
Přečteno 96x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, CULIKATÁ, Psavec, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás na Moravě už mraky odešly. Hlavu vzhůru.

14.08.2022 19:55:00 | Kan

Díky, zlatý.

15.08.2022 01:42:58 | mkinka

Moc hezké

14.08.2022 17:02:55 | Stanislav32

Děkuji a mám radost z Tvého milého čtení.

14.08.2022 18:15:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí