Autobus číslo 301

Autobus číslo 301

Kroky ve stopách dětství
mi připomínají,
že už se nevejdu
do představ mě
v očích světa

A autobus do minulosti,
pod jehož koly
vždy ztratím svá přesvědčení,
rozeznívá strunu
vzpomínek chtěných
i nechtěných

Trojka za tři sourozence
Nula jako kruh, co se uzavírá
a jednička za všechna poprvé

Autor Klára Němcová, 15.08.2022
Přečteno 142x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozmarýna, CULIKATÁ, ukrytá v máku, Psavec, šerý, Frr, Laraille, mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí