Co a jak

Co a jak

Co dělat a jak myslet jen,

aby naplnil se, příjemný ten sen.

V podobě hmatné s pocitem tepla

jen jedno slovo by ústa pak řekla.

 

Pochopení,  co víc druhému dát 

do duše radost, vyplít smutek pryč 

Voňavý záhon zalívat,

v bolesti nedat ruce pryč. 

 

Obejmout, ale nechat dýchat.

Zahřát ale nepálit.

Být oporu 

 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 16.08.2022
Přečteno 65x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, CULIKATÁ, mkinka, Marry31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí