Kde je naděje

Kde je naděje

Zoufalství ticha které řve
Na nohách boty naděje
Kotníky svázané
I tak dupání

Zoufalství ticha
Ticho zoufání
Táhne se med
Taje struska
Vázne troskání

  16.1.2020

Autor Jan Kacíř, 17.08.2022
Přečteno 77x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí