Konečná

Konečná

Čas je sup co oklovává z kostí
Co zbylo z mužnosti
Co pozůstalo z dechu
Kyvadlem stmívání
Odděluje svět a nenávratno

Čas je sup silně nenažraný
jenom se ohlédnu
A už slyším hrany

   19.6.2020

Autor Jan Kacíř, 18.08.2022
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí