Povídání

Povídání

Anotace: Malování tahů 2022

Celý den utíkal
a já zpívala odněkud i nikam.
Ten vír těkání v horku
dal krku těžkých vdolků.
Únava předla v periférii nekonečnosti
a já počítala nemotorné kosti.

Polykat je zázrak, vím.
Štítnou žlázu pohladím.
Možná občas ztuha hledám rým.
Zdrávas Mária, říkám si.
Za nemocné srdce roztrhám si.

Chci být a pomáhat.
Je krásné bližního mít rád
a v nicotě i hlínu milovat.
Beru dlaně a žiji dál.

Já vím, kolikrát jsem měla namále,
ale dýchám a štěstí při mně je.
A tak se podělím a bude líp
i budu lehčí s tím.
Zahodím svůj splín.

Léky pomohou.
Endokrinologie je zárukou.
Přeji všem ať se daří,
Mkinečka vás hladí.

Moje sestry, moji bratři.
Líbám na všechny strany.
Psaní dává a pomáhá z pasti.
Autor mkinka, 19.08.2022
Přečteno 105x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Sonador, Stanislav32, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a není většího roztoužení nad představ kroužení-že Minka přijde - -pohladí mě, mňoukne tence-čímž už zcela porazí mě***ST*

19.08.2022 21:01:55 | Frr

Díky milovaný a pusa letí na všechny strany.

19.08.2022 21:03:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí