Pochopení

Pochopení

víc než slova, pochopení v sobě skrývá, 

Tělo, mysl, duše krásně živá. 

Píšťala nezní s ní.

Ticho a klid

odpoví

Něco 

Ona 

Ta

1

Paradox času, způsobu, místa i děje 

1

Ta

Tam

Uvnitř 

Ona tam tak

Opravdu krásně hřeje 

třeba jsem bláznem jen snícím 

propůjčit plamen krásným jejím modrým svícím

 

~☆~

Vše

 

Autor Protos1182, 20.08.2022
Přečteno 89x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Stanislav32, paradoxy, Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí