Inspirace

Inspirace

Anotace: Malování tahů 2022

Sedím na verandě
a šťastna v milodaru žití.
Dech počítá kapky deště.
Jedna, dvě i příště.

Myšlenky sourodé nalézají opodstatnění
v květu i pramenu uzdravení.
Tak kapu láskou na všechny strany
a pohladím v den daný.

Jsem na medarda narozené kotě,
co proniká a hraje si v botě.
Klíčím v proudu slov.
Přijdu s deštěm i pusou.
Už dělám rychlý skok.

Dlaň dá klíč.
O čem budu psát.
Poví petrklíč.
Tajemství není chtíč.
Autor mkinka, 21.08.2022
Přečteno 91x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Stanislav32, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST* :-D*

21.08.2022 12:51:42 | Frr

Děkuji.

21.08.2022 13:48:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí