Staré album

Staré album

Po předcích našel jsem knihu

plnou vzpomínek a tváří

neznámých, jen jména povědomá;

spojit je, asi se nepodaří.

 

Na každém listu, někdo jiný,

dívčí tvář, muž s kníry.

Pro koho měly tu cenu,

že chránil je pln víry ?

 

Po předcích moje kniha,

bohatá pamětí i nadějí,

které kdosi s láskou střádal,

než zmizely v letité závěji.

Autor Kan, 21.08.2022
Přečteno 128x
Tipy 13
Poslední tipující: CULIKATÁ, Cimet, Marten, Psavec, Stanislav32, šerý, Frr, Caliéry, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí