Příběh malé holky

Příběh malé holky

Anotace: Malování tahů 2022

Ptáček letí, milé děti.
Dá úsměvu a ožije i smetí.
Slzy bez otročích znamení
donesou ze dna poklady.

Pohádka dál se vypráví
o kuráži a nesnází.
Potok se rozlévá
a oheň praská,
aby přežila tříska.

Ještě chvilku, příběh laská.
Mami, já budu spisovatelka.
Ale dělej něco pořádného.
Oči svítí nadšením.
Život přeci není lešením.

Splněné přání nezadupu,
po písmenech zraju a oživuji hmotu.
Svět robotů dám do citů.
Přeci tak si to malá holka přála
a povídá, aby řeč nestála.
Aleluja. La a la.
Autor mkinka, 22.08.2022
Přečteno 84x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Květka Š., Frr, Psavec, Marry31
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"oheň praská, aby přežila tříska"-podle mne velmi zdařilý surreálně absurdní obraz..a celý Tvůj text mě bere, milá Mkinko mkinečí...hep ppčí**ST*

22.08.2022 12:24:19 | Frr

Také vidíš tu malou holčičku, co běhá a do každého hustí, že bude spisovatelka
a nikdo nevěří.
Utečou roky a sny se plní a Liter a Frr jí slyší.
Hurá a kočička Mkinka jí nosí myši.

22.08.2022 12:27:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí