Vydržet...

Vydržet...

Jak, to nikdo nepoví, 

Láhve dno, zvolna oschlo.

Pitivo pozvolna

Skoro už došlo. 

 

Pískot buď nic a nebo víc

pískotu utéct daleko, pryč.

Jen vydržet ještě chvilku

Vypnout jí, tak jako telku. 

A konečně poznat klid.

 

Zákeřná,  jak upír vysává,

jízlivost za sex pozvolna schovává.

Narážky staví jako hrad

nemohu ale ji rozbít držku snad

To bych nebyl já.

 

Bohužel děti se mnou má 

byl jsem trouba důvěrivý,

že s ní však stále žiji, 

ale né na pořád 

končí to Zvolna

Ale končí 

 

Nenávist už dávno začala k ní růst

a spoustu let v podzemí držena 

Raší

Dobře střežena 

 

 

 

 

Autor Protos1182, 22.08.2022
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Květka Š., šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí