*-*A ten náš mokrý mrak

*-*A ten náš mokrý mrak

Anotace: ~~~~~°°°°°~~~~~

.................

~~~~~
Obchodník s deštěm
je každý temný mrak
prodává pár kapek
jindy zas liják
jeho slabou stránkou
jsou mokré deštníky
pro holky pro kluky.

A co víc??Prý už nic??

Rád pozoruje louže
jako ta zrcadla
zlomyslně se směje
tam holka upadla...
máma se nezlobí
na mokrou dívenku
trochu ji osuší
oblékne pláštěnku.

A ten náš mokrý mrak
je trochu naštvaný
slunce mu pohrozí
duha je nad námi
ve zbývajících loužích
se vrabci umyjí
a obchodníci s deštěm
po nebi odplují.


~~~~~~~~

Autor Květka Š., 23.08.2022
Přečteno 92x
Tipy 13
Poslední tipující: Protos1182, CULIKATÁ, šerý, Stanislav32, mkinka, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezké

23.08.2022 19:22:07 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí