Chvíle....

Chvíle....

Jsou v životě chvíle, 

kdy pomoc je potřeba.

Pak v čase pozná se

kdo stojí,  kdo přelétá. 

 

Někteří tváří se,

že nic je nezlomí.

Jiní pak tiše 

utečou do křoví. 

Důvěra s oporo,

ruku v ruce světem jdou.

Tiše a pokorně 

často v pozadi stojí.

 

Jen někomu někdo ,

za "námahu" stojí 

Je jedno zda cizí 

či "pouto" je pojí.

 

Tiše          nikdo         to        neví.

         Třeba            k         tomu        jsou        slepí

                    Nebo     nechtějí       pak       znát 

                              Důsledek   činů     svých

                                               Tak    jinam

                                                     Jdou

 

Pak nejdou za hvězdou 

a ve tmě ztratí se

I sami sobě odejdou.

 

 

~☆~

 

A nejdou tam, kde to milujou.

 

Autor Protos1182, 25.08.2022
Přečteno 69x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, Stanislav32, šerý, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí