*-* Chodí lesem za vesnicí

*-* Chodí lesem za vesnicí

Anotace: Medvědí *-*-*-*

~*~
.....................
*-*-*-*
Chodí lesem za vesnicí
mýval se svou mývalicí,
v té vesnici pro mývaly
tam se dobře vždy mívali.
Občas mýval míval splín
neboj,já tě pohladím
a té tvoji mývalici
uháčkuji i čepici.
Mývalová mývala
strašně moc milovala
mívali pak lásky hrátky
pro mývaly ale krátký.
Pak si mýval s mývalicí
sedli spolu na lavici,
udělají z ocásků
srdce,oznak pro lásku.

Pak si ti dva mývali
ocásky počmárali
od té doby mývalová
umývala i mývala
na ocásku čmáranice
...mýval vrčí..ta vopice...
A tím končí příběh lásky
mýval míval blbý hlášky
něco o svém ocásku
a přestal myslet na lásku.
Mývalová zuby cení
s tím mývalem už nic není...
tak si zašla do Zoo
pro dnešek je hotovo.

Mývalová báseň končí
a mýval se s vámi loučí...

................
~~~*~~~

Autor Květka Š., 25.08.2022
Přečteno 66x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Krahujec, Achilleus Naso, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký ,povedlo se ti to na 1.Do ZOO ovšem se synem nechodím,nějak nemusím zvířata zavřená ,ať už je to kdoví jak vymakaný to zajetí, lidé jsou už na to asi zvyklí čučet na smutná a pasivní zvířata ale zvířata nejsou na zajetí stavěná .) jinak hezký obě fotky dolní i horní milá ženo Květo.)

25.08.2022 16:42:07 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí