Na hraně

Na hraně

Anotace: Malování tahů 2022

Únava padá a není mladá.
Noc čeká a slza se sbírá.
Samota kvílí do pokojů.
Beru výkresy dětí
a padají mi ruce.
Život není v pohádce.

Rakev pro mě ještě není připravená.
Báseň křičí do prázdna
a sílí z posledního dna.
Zůstanou slova tichá
a vnitřní muka.

Chci spát a cítím hlad,
že jen báseň dá život.
Ta jediná je živá.

Já kvílí.
Občas se nezná.
Samota krutá.

Jsem máma.
Srdce bolestí puká.
Jen beru bárku snů
a věřím zemi lachtanů.
Zabořím neexistující smích.
Přežila jsem a chci dál žít.
Autor mkinka, 25.08.2022
Přečteno 111x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Amonasr, Stanislav32, Marry31, Sonador, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lach lach jéjé... třeba tě to rozveselí;)*
https://www.youtube.com/watch?v=sTKLQI0gzIg

26.08.2022 11:57:12 | Sonador

Moc děkuji, drahá.

26.08.2022 12:30:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí