Jak Ofélie...

Jak Ofélie...

Anotace: Verše ZeMě

Tajemná jak Ofélie 

je tichá mlha nad Vltavou

a lekníny skrz' tu mlhu plavou

čas utíká, jak voda plyne

a vzpomínky unáší temný proud

proud silnější než paže Hamletovy

A každá Viktorka to ví,

jak dokáže hladina obejmout...

 

#VeršeZeMě

Autor Adele B., 25.08.2022
Přečteno 143x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Marry31, Sonador, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí