Sféra

Sféra

Spousta vesmírů prostorem pluje,

Jeden po druhém zvolna pokukuje. 

Někdo má klíče, nebo paklíče 

Jak sféry bytí spojit v žití. 

 

Násilí, destrukce a vzdor

paklíče nevyřeší spor.

Jen zámky spojů podobné

Jsou věci, co nejsou náhodné.

 

Pustina vesmíru není fér

kde podobnost rodí se sfér.

Okolo plují,

sféra, uvězněná je v sluji. 

 

 

~☆~

Autor Protos1182, 29.08.2022
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: Lexi, Sonador, šerý, Stanislav32, CULIKATÁ, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí