*-*Tváříš se blaženě

*-*Tváříš se blaženě

Anotace: (:-)~~~~~~~~

------------------

~~~~~~~~
Být jako loutka
ze dřeva vyřezaná
být jenom tvoje
ta milá ta vymazlená
co jen za tmy oživá
co se krásně usmívá
zažene tvůj smutek
i nudnou samotu
a co ty?
Tváříš se blaženě
a tvoje loutka
hned je tam hned je tu
posadí se na židli
pak sedí na parapetu
a ty za provázky
trochu zataháš
loutka i ve dne ožije
v náruči ji máš
pak s tebou tancuje.

A ty se ptáš...
jak asi loutka miluje?
Chceš to vědět?
Chceš?
A loutka je v sedmém nebi.
Nesměj se mi.

------------------------
~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.08.2022
Přečteno 71x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Kan, Sonador, šerý, Stanislav32, CULIKATÁ, mkinka, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý chce být milován:-), aj loutka:-). Krásný obrázek Květuško.

29.08.2022 17:04:43 | CULIKATÁ

:-)---děkuji CULI...

07.09.2022 16:28:26 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí