Teplo z Ruska

Teplo z Ruska

Čakáme ľudskosť
Za nevinnosť,
Chceme však milosť
Za lenivosť
Mýlime si našu
Spravodlivosť
Za obkecanů
Nič nečinnosť

Veď máme znalosť
Máme skůsenosť
Veď my vieme dosť
Povedať na zlosť
Ukázať prstom
Na Tů neprávosť

Veď my sme smelí
Pri pive skvelí
A svet sa mení
K nezastavení

V kresle sedíme
Na bedňu čumíme
Názory tvoríme
Úprimne, nespíme?

A bomby padajů
Ludia umierajů
Na nás nečakajů
Nás sa nepýtajů

Je jedno kým
Bolí nás plyn
A v zime čím
Si zatopím?

Nech už ten rusák
Nech je jak Asad
ÚKá si zaberie
A bude prímerie

My svetre zhodíme
Znovu zatopíme
Duše vyplatíme
Mier nastolíme

Zástavy pripravíme
Do ulíc vyrazíme
Prvý máj oslávime
Na to zvyknutí sme

Bomby, keď padajů
Našich zohrievajů
Nás nevydierajů
Veď nám teplo dajů
Autor RoTa, 31.08.2022
Přečteno 99x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí