omluva a dík....

omluva a dík....

Anotace: Tohle je jedný super holce trošku omluva a asi přání ať je pořád taková jako ji mám rád.... Díky Mandy.

Sou hodiny kdy nuda se za přítele převléká.
Ať čas jak už dlouhý je,,
pořád a to myslím vážně
je smutný a neveselý bez tebe.
Byly to minuty hodiny
ano dny i měsíce
kdy si mě veselila kdy měli se,
a věřím máme rádi velice.
Ano říkáš ty si mě na chatu poznala
a já tvrdím mě tvá povaha a vážně jméno dostala.
Byla si všestranná mohl sem ti pomoc dát
a v mém srdci a tvém srdíčku
nás ta krása citu hřát.
Cítil jsem radost,
vášeň pohodu klid
nebylo nic co bych v životě chtěl mít víc
ať je to jakýkoliv cit.
Na chatu v smskách na pokecu
chtěl sem a chci s tebou být
když tě slyším vidím vnímám chci vážně žít.
Víš Mandy děkuji Bohu že si,
že sem tě poznal,
že žiješ a mě dáváš sílu žít - vážně dík... Rendy
Autor RendyMCAir, 26.03.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí