Nevysloveno

Nevysloveno

Zkouším si něco přát
Padají Perseidy
A sny se vznáší vzhůru

Zkouším si něco přát
Schovat to pod kabát
Za píšťalu na kůru

Zkouším si něco přát
Od teď až napořád
se o to strachovat

   13.8.2022

Autor Jan Kacíř, 01.09.2022
Přečteno 130x
Tipy 12
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, šerý, CULIKATÁ, Psavec, Frr, Holoxicht, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí