Raj vraj

Raj vraj

Tam ďaleko vraj
Až za sveta kraj
Kde majů sa naj
Tam vraj je raj

Kde čisté sů smeti
Tam čas neletí
Keď slnko svieti
Aj nietopier letí

Deti sů hravé
Aj keď sů lavé
Drogy sů zdravé
Koncentrované

Rovné je krivo
Pravdou je lživo
Nie necitlivo
Zdražujů pivo

A ľudia sú dobrí
Čierni či modrí
Tam sů si rovní
Aj v polepšovni

Chlapci sů letci
Aj, keď sů slepci
Mudrci, blbci
Kecajů všetci

Jazykom nemím
Prízvukom znelím
Amerusfín tím
Ukramandarín

Všetkým je jedno,
Že všetci sů jedno
Nepadli na dno
Kde je neradno

Už viem, kde je raj
Jazdí tam tramvaj
Aj u nás sa maj
Aj u Teba vraj
Autor RoTa, 02.09.2022
Přečteno 70x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí