Lásko, miláčku.... ?

Lásko, miláčku.... ?

Nejsilnější to je, když na hraně jsem sil.

Pak uvnitř jako bych to pochopil.

To, kdo zaslouží si ta slova.

 

Tak padám a zvedám se zas a znova.

Jako stan v větru, kde i v teple lze být 

kde tiše i s křikem dá se snít.

 

Tam před spánkem ta krajina pochopení 

proč po spánku se to pak mění

a mozek,  logika vše kazí.

 

Jak bylo by krásné býti nazí, 

tam, kdekoliv by to bylo.

Sny slunce rozpustilo.

 

Ano, ne, ne a ano.

Zda-li by se to stalo

Klid, něha, pochopení a mír. 

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 08.09.2022
Přečteno 87x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Marten, Stanislav32, Sonador, Psavec, Marry31, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda čtu tvé básně, vždy je to od srdce

08.09.2022 12:33:54 | Marry31

Hezky jsi napsal.

08.09.2022 08:49:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí