Vzpoura.

Vzpoura.

Jen trocha troudu stačí

zapálit nudu na pavlači.

Jako býci v ohradě,

skotačit v zahradě,

ať domácí chytne psotník.

 

Roztahat bláto na schodech,

křičet, smíchy ztrácet dech.

Na okna bušit sousedům,

v noci vzbudit celý dům,

ať domácí chytne psotník.

 

V noci běhat po střechách,

hrůzou ječet a mít strach.

A pak během večeře,

domácí bouchat na dveře,

ať ji chytne psotník.

 

Autor Kan, 09.09.2022
Přečteno 133x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Květka Š., Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

OPRAVDU-to by někdy chtělo..ST*

09.09.2022 11:15:33 | Frr

A ještě ji polámat metlu, ať musí po svých.

09.09.2022 14:42:18 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí