Nemám chuť, pod zem ľahnůť

Nemám chuť, pod zem ľahnůť

Nechcem stárnuť
Ani slabnůť
Veď nemám chuť
Pod zem ľahnůť

Čas si plynie
Nezahynie
Aj kráľovná vie,
Že sa minie

Byť či nebyť?
Raz skončí niť
Ako s tým žiť
A čo robiť?

Jak bojovať?
Či mám to vzdať?
Život mám snáď
Osudu dať?

Nápad obrý
Bože dobrý
Naroď sa a
…potom zomri?!

Raz život dáš
A pak nedbáš?
No. veď uváž,
Že Ty plán máš?

Slzy roním
Smrti bojím
Kým však verím
Zuby cerím :-D
Autor RoTa, 10.09.2022
Přečteno 85x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Psavec, Stanislav32, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké a mám rád řeč přátel...

10.09.2022 11:39:42 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí