Potok

Potok

Teče voda, hlučně a pak tiše, 

z mraků,  či z podzemí se potok tvoří. 

Pak vůkol do svěží zeleně,

okolí potoka se noří.

 

Ticho a klid,

jak v potoce tiše voda stárne. 

Stále tišeji a víc toho nese

Po loukách, tůních i v lese.

 

Zpěv ptáků 

Šum větru 

Praskot ledu

Horké letní dny.

 

 

 

Autor Protos1182, 12.09.2022
Přečteno 75x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, Psavec, šerý, Frr, Manni3, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také mám ráda vodu. Je dobrým motivem.

12.09.2022 08:27:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí