Se sousedom kápo som

Se sousedom kápo som

Prečo zas prší dažď z neba?
Prečo účty platiť treba?
Prečo robí sa na chleba?
Prečo pýtam sa sám seba?

Prečo žiť je veda?
Prečo sex a streda?
Prečo nám to nedá?
Prečo každý hľadá?

Prečo tak to plynie?
Prečo Ty hej, ja nie?
Prečo ma to minie?
Zadosťučinenie

Prečo iný to vie?
Prečo ja zase nie?
Prečo mňa to žerie
A iný na to serie?

Prečo som nehral?
Prečo si vyhral?
Aby si mau?
Boch Ťa skárau!

Ako mám byt v pokoji?
Keď Porsche tolko stojí?
Starý bavor neobstojí
Sused gadžu má na hnoji

U nich aj menej prší!
Aj vzduch tam majů lepší
On to vobec nerieši
A ja mám smrad v garáži

Oni majů iné oné
Sersámi má uložené
Montérky nevyťahané
Ja záplaty šijem na ne

Oni aj oný majů, ten
Horskuo slnko, autogén
A ja nemám, ja mám len
Smrad v garáži a zlý deň

Myslím, že aj oné, tie
Vzduch obaliť vetrom vie
A potom to griluje
A má totok…závetrie

Sused ozaj viac má, fakt
So susedkou občas akt
Fšak nak si len má, nak
Pomožem si ja sám, tak!

Nemám mu čo závidieť
Veď ho skoro nevidieť
Ja mať to Porsche, hneď
Pred krčmou ho je vidieť

Keď nekvapká, aspoň prší
Mňa to vobec nerozruší
Stejně to nikto netuší
Susedo susedske Porší

Kámoši sme veru hej
A ty naproti přihlížej
Slovákom je v Čechách nej
Starů mám aj keď som gay

Autor RoTa, 14.09.2022
Přečteno 90x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Stanislav32, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí